Tunnisteet

tiistai 7. marraskuuta 2023

Siirtymiä kohti seuraavaa

 28-29.10.2023

Vanha ei jaksa samalla lailla kuin nuori, ja kun edellinen ilta menee pikkutunneille, ei seuraavana päivänä voimat enää riitä kuin heräämiseen ja rannalla pötköttelyyn. Onneksi vanhan ei tarvii muuta kuin se, minkä viitsii. Illasta kuitenkin oltiin kärppinä väijymässä täysikuuta ja osittaista kuunpimennystä. Hyvin näkyi, kun ei taivaalla ollut pilvenhattaraakaan.

Lisäksi myös kuului. Koska oli lauantai ja Halloween ja mitä näitä nyt on, niin viereiseen pikkubaariin oli laitettu kunnon reivit pystyyn. Humppa jatkui aamuun asti. Meillä ihmisillä on mahdollisuus korvatulppiin, mutta vähän harmitti kyllä heppatallin elukoiden puolesta, varsinkin kun heillä näytti olevan seuraavana päivän töitä.


Sunnuntaina olikin sitten aika liikkua. Suunta vähän yllättäen pohjoiseen ja Cannesiin, mihin seuraavalla viikolla saapuisi tuttuja piipahtamaan. Välimatka ei ole kuin reilut 600km, joten kiirettä ei ole ja valittiinkin maisemareitti noin sadan kilometriin päähän leirintäalueelle, jossa tarkoitus on hoitaa paitsi auton- myös ihmisten huolto. Eli suomeksi tyhjennykset, pyykinpesut ja kunnolliset suihkut. Auto pestiin ensimmäisellä vastaan tulleella huoltoasemalla.

Maisemareitti oli hieno. Hyvin pääsi seitsemän metrisellä ajelemaan, joskin nopeus oli jotain kolmen kympin luokkaa keskimäärin. Mieleen tuli vähän Yhdysvaltojen länsirannikon 101 tie Oregonista San Fransiscoon, samanmoista mäkeä ja mutkaa, maisemista nyt puhumattakaan.











Leirintäalue ei ehkä paikkana ole ihan meidän juttu, sen verran vierekkäin pitää naapurin kanssa olla, että viikkotolkulla tuskin jaksettaisiin, mutta muuten fasiliteetit on oikein hyvät. Pyykit saa pestyä ja kuivattua, ja suihkusta tulee eurolla viisi minuuttia vettä. Se muuten riittää oikein hyvin, että jos sitä veden kulutustaan miettii ja viisiminuuttinen tuntuu lyhyeltä ajalta, niin kannattaa ehkä kellottaa. Riittää hyvin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti