Tunnisteet

lauantai 4. marraskuuta 2023

Päivä, jona ei tapahtunut juuri mitään.

 25.10.2023

Hyvin on nukuttanut, kun on mukavan lämmintä ja rauhallista. Vähän kuin olisi kesäinen viikonloppu, vaikka onkin lokakuinen keskiviikko.

Päivän ohjelmaksi muodostui ongelman ratkaisu: meillä on vessa lähes täynnä, ja jos auto jää huoltoon pidemmäksikin aikaa, ei sitä voi oikein jättää muhimaankaan. Oleskelupaikassamme ei vessan tyhjennys vielä onnistu, eikä matkalla korjaamollekaan löytynyt mitään varmaa paikkaa. Ainoa vaihtoehto on siis läheinen matkaparkki, jonne suunnistimme tutustumaan asiaan etukäteen. Vessalle kun tyhjennys siellä luvataan Park4Night- sovelluksessa, mutta alueen nettisivuille ei ole asiasta mainintaa eikä asiaan kuuluvia kuvallisia merkintöjä. Vaan asiahan selvisi, kun marssi paikan päälle: vessan tyhjennys onnistuu, maksaa neljä rahaa ja kahdeksalta pääsee porteista sisään. Asia selvä, ja sitten rannalle!

Olimme varustautuneet asiaan kuuluvasti kylmälaukulla ja filtillä, joten suorinta tietä merta tuijottamaan. Oli aika tuulista, joskin hyvinkin lämmintä, joten aaltoja riitti ihmeteltäväksi Itämeren rantoihin tottuneelle. Joskus taisin pohtia sitä, että olenko enemmän meri vai joki ihminen, mutta olen tullut siihen tulokseen, että luonto kaikkinensa käy. En siis halveksi mitään vesistöä enkä maanmuodostumaa vaan suhtaudun kaikkeen samanlaisella ihastelulla. Toki, joihinkin maisemiin sitä on enemmän tottunut kuin toisiin, mutta kaikki ne on lopulta hienoja omalla tavallaan. Mutta viihdyttiin me sitä merta toljottamassa sellaiset kolme, neljä tuntia. En laskenut.

Muutenhan juuri päivässä ei ole mitään raportoitavaa. Käveltiin takaisin autolle. Kaupan kautta (ja vessan, kun oma on aika täynnä). Pohdittiin erilaisia skenaarioita seuraavan päivän varalle, riippuen siitä, mitä auton kanssa tulisi tapahtumaan. Syötiin.

Sellaista.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti