Tunnisteet

tiistai 21. marraskuuta 2023

15.11.2023

Jälleen kauppapäivä. Vaihtelun vuoksi kävelimme sinne eri reittiä.

Iltapäivällä oli tarjolla karavaanarihauskaa, kun alueelle tuli uusi auto. Kuljettaja ei ollut ihan tietoinen siitä, minkä verran matkailuauton perässä hinattava peräkärry, tai oikeammin sen aisa, niiaa kun ajelee näinkin epätasaisella ja mäkisellä alustalla kuin tämä leirialue nyt sattuu olemaan. Lopputuloksena hän oli jumissa mäessä ja joutui irrottelemaan auton peräkärryn lavalta sekä sen peräkärryn, että sai matkailuautonsa liikkumaan johonkin suuntaan. Jäljistä päätellen jotain taisi silti hankautua rikki. Useampikin kaveri (myös R) kävi tarjoamassa apua, mutta sitä ei kuulemma tarvittu. Epäselväksi jäi, miksi hän ajoi ylös mäkeen kun hänellä oli kuitenkin paikka alatasanteella. Ehkä hän halusi tarjota viihdykettä jo pidempään paikalla olleille kollegoilleen.

16.11.2023

Jotta päivä ei nyt ihan pötköttelyksi menisi, pesin pyykkiä korjatussa pesukoneessa. Lisäksi koitin keksiä jotain kirjoitettavaa näihin päiviin ja muistella, että mikä päivä se oli, kun kaadoin puurohiutaleet lattialle ja siitä seurasi koko auton sisätilojen perusteellinen siivous. Ehkä sunnuntai? Ei kai kuitenkaan maanantai, kun silloin heräsin siihen etäkokoukseen. Ei pysty enää muistamaan, joten ehkä tästä voidaan päätellä, että olen päässyt jonkin asteiseen lomailutilaan. Pidän tätä vain ja ainoastaan hyvänä asiana.

Muuta ei nyt irtoo. Katselkaa kuvia sen sijaan.

Tässä mielestäni hauskan näköistä kaarnaa.

Nämä taas taitavat olla venevajoja, joissa on kivan väriset ovet

Tässä on rannan korkeimmalta kohdalta kuvattuna linna, johon ei päässyt koska sortumavaara. Ja sen alla oleva hauska yksityinen ranta, johon pääsee vain veneellä tai kalliokiipeilyköysillä. Myös meidän auto on tässä kuvassa, mutta ei ihan riitä tarkkuus sen paikallistamiseen kaukaisuudesta.

Hän katselee merelle.

Tämäkin kaarna on hauskan näköistä.

Linnanraunioita vähän eri perspektiivistä.

Umpeen kasvanut portti.

Paikalliset kuntoportaat?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti