Tunnisteet

lauantai 23. joulukuuta 2023

Siirtymä

19.12.2023

Aika siirtyä eteenpäin ja etsiä joulunviettopaikkaa. Lähdemme kokeilemaan erästä leirintäaluetta hiukan etelämpänä ja lähempänä Atlantin rantaa.

Vasco da Caman- silta

Matkalla pysähdyttiin tankkaamaan auto ja sen jälkeen tankkaamaan ihmisten tarpeet seuraavalle viikolle. Olin oikein katsonut kartasta, että missä on Mercadona, kun muutama päivä aikaisemmin oli käynyt ilmi, että niitä täällä Portugalissakin on. Kyseessä on siis espanjalainen ruokakauppa- ketju, vähän kuin saksalaiset Lidl ja Aldi, mutta tuhat kertaa siistimpi ja valikoimaltaan meille passelimpi. Joten kun matkalle kerran osui, niin tokihan sinne mentiin. Kuvan kärryllinen kamaa maksoi 60€ ja näilla ajateltiin pärjätä viikko.

Saavuimme leirintäalueelle hyvissä ajoin valoisan aikaan. Ajettiin pari kertaa ympäri hyvän paikan etsinnässä ja kun sellainen lopulta löytyi, kävi ilmi, että lähin sähköpistoke on 27m päässä ja meillä on sähköjohtoa se 25m. Ei auttanut kun kerran vielä vaihtaa paikkaa ja siihen sitten jäätiin. Paikassa ei sinänsä ole mitään vikaa, mutta jotenkin fiilis on niin erilainen kuin edellisessä paikassa, että harkitaan vähän josko sittenkin lähdettäisiin vielä jouluksi johonkin muualle. Mutta koska tämä on vain tunne, joka tulee sen jälkeen kun on kokenut jotain tosi hienoa ja mahtavaa, niin nukumme tämän kanssa nyt yön yli ennen kuin teemme ratkaisevia päätöksiä. Huomennahan tämä paikka voi olla jo ihan viikon viettämisen arvoinen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti