Tunnisteet

torstai 21. joulukuuta 2023

Lepopäivä

17.12.2023

Kuten eilen tuli ounasteltua, ei jaksanut herätä niin aikaisin että oltaisiin lähdetty Lissaboniin. Julkisilla matka ottaa vaihtoineen melkein pari tuntia, joten ajoissa on oltava liikkeellä jos meinaa ajoissa päästä takaisin.

Niinpä sitten tämä päivä hengailtiin. Otin aurinkoa, kun se kerran paistaa ja oli oikein lämmin istua pihalla ja lukea kirjaa. Kirjan luku onkin hyvä, koska projektini, jonka tarkoitus on lukea auto kevyemmäksi etenee kovin hitaasti. Tähän vaikuttaa tietysti se, että olen ottanut mukaan kirjoja, jotka eivät ole niin nopeasti luettavissa ja vaativat vielä kaiken lisäksi vähän ajattelua ja pohdiskelua lukemisen ohessa. Mutta kyllä se siitä, luku kerrallaan.

Oikein mitään muuta ei sitten tullutkaan tehtyä. Paitsi tietysti päätös siitä, että jäädään vielä yhdeksi yöksi tähän, eli siis maanantain ja tiistain väliseksi yöksi ja mennään huomenna maanantaina sinne Lissaboniin. Kun se nyt kerran on tossa ihan vieressä ja on hyvä tukikohta mihin auton jättää huolettomasti päiväksi, niin miksipä ei käytettäisi tilaisuutta hyödyksi. Päivässähän ei toki ehdi suuresta kaupungista paljonkaan nähdä, mutta ainakin sen verran, että tietää haluaako tulla joskus uudestaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti