Tunnisteet

lauantai 2. joulukuuta 2023

Huollon tarvetta

29.11.2023

Tarifa – Barbate 64km

Tänään suuntana on pyykinpesukone ja suihku. Lähimmät edulliset löytyivät taas vajaan tunnin ajomatkan päästä, ja sinnehän me sitten lähdimme suunnistamaan.

Area caños de Meca on ehkä enemmän matkaparkki (koska paikat on aika naftit) mutta palveluiden puolesta tietysti kämpperialue. Kaikkea mitä tarvitse löytyy ja vastaanotossa työskentelee maailman mainioin ukkeli joka on ehdottomasti oikeassa ammatissa (ja näyttäisi että hän on itsekin sitä mieltä). Sähköä tosin saa vain 4 ampeeria, joten jos aikoo tulla tänne keittämään kahvia, rullaamaan AirFryeriä ja uunia ja samalla pyörittämään autossa olevaa pyykinpesukonetta, niin ei ehkä kannata tulla. Meillä kun ei moisia juttuja autosta löydy (paitsi kahvinkeitin, mutta se toimii kun sen laittaa kaasuliedelle lämpiämään), niin ampeerit riittää vallan hyvin.

Pyykit saatiin pestyä ja siinä samalla turistua hollantilaisen perheen matkasuunnitelmista. Lapset haluavat kuulemma nähdä lunta ja suosittelinkin, että just nyt kannattaa sitten mennä Suomeen. Ehkä mulle voi jo tästä hyvästä myöntää jonkun matkailun edistämis- palkinnon. Sen sijaan aikatauluttajan palkintoa ei ole luvassa, sillä oltiin jälleen kaupoilla siesta aikaan. Sattui kuitenkin niin kivasti, että eräs pikku kioski ei paljon siestasta nakkaa ja sieltä saimme täydennystä nopeasti väheneviin juomavaroihin.

Loppupäivä menikin ihmetellessä, että mitä olinkaan aikonut tehdä niille tavaroille, jotka välttämättä halusin purkaa kaapeista ja levitellä kaikille niille lukuisille tasoille joita autosta löytyy. Ei tullut ihmettelystä valmista vielä iltaan mennessä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti