Tunnisteet

perjantai 15. toukokuuta 2015

Elk Falls, BC

     Saimme toimeksiannon käydä tutustumassa Campbell River:n halki ajaessamme Elk Falls:n uuteen siltaan. Tämä kävi hyvin, sillä Campbell River on puolimatkassa Port McNeill:stä Nanaimoon, johon olimme päättääneet jäädä yöksi. Tämä siksi, ettei tarvinut pitää kiirettä illan viimeiseen lauttaan.
Joten ei muuta, kun vesiputouksille jälleen!



Ja sillalle menimme. Tapasimme matkalla miehen, joka kertoi että sillalle ja näköalapaikalle on 176 rappusta (tosin R. väittää että mies sanoi niitä olleen 117, mutta ei sitten kuitenkaan laskettu, vaan tyydyttiin siihen että se on jotain siltä väliltä).





Ja putouksetkin oli aika mainiot. Vanha katselupaikka rotkon toisella puolella oli kokonaan suljettu, olisi ollut hauska käydä sielläkin.


  

Vancouver Island:lla on vaikka ja kuinka nähtävää, tämä oli meille vain tällainen ekstra pysähdys. Matkalla ajellessa näin kuitenkin monia mielenkiintoisia vaelluspolkuja, yksi niistä Ripple Rock, jossa piti pysähtyä mutta jäi sitten pysähtymättä, kun halusimme ehtiä käydä putouksilla. Ja nämä siis vasta itärannalla.
Vaikka saaren ajaa päästä päähän päivässä, aikaa siellä saa kyllä kulumaan vaikka useamman viikon. Tämäkin siis listalle: "tonne on päästävä uudestaan".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti