Tunnisteet

maanantai 4. maaliskuuta 2019

Venetsia lokakuu 2018, Buranon saari

Buranon saari taas on kuuluisa pitsistään ja värikkäistä taloistaan.
Muutaman värikkään kuvan tulin ottaneeksi, mutta koska reissussa aina vähän väsyy, jos ei muuhun, niin siihen että on oltava koko ajan sosiaalinen (mitä en muuten ole), niin piti vähän kiukutella. Ja siksi varmaan suurin osa kuvista jäikin ottamatta.
Kaunis saari on myös tuo Burano, sinne mennään vähän isommalla venheellä ja matkaan menee noin 20min Muranosta (ja Muranoon se 10min).
Saarella oli myös viinitarha! Ei kyllä tullut maistettua paikallista viiniä..

Buranon saari oli huomattavasti pienempi kuin Murano ja siellä oli yllättävän paljon taloja myynnissä.. Hiukan houkuttelisi kyllä oma pieni pinkki talo pienellä saarella. Voisin opetella pitsin nypläystä.

Ajauduimme syömään turhan hienoon ravintolaan, jossa ei kyllä rahoilleen saanut vastinetta. Kalmari oli kumista ja selvästi meidän kyllä annettiin ymmärtää, että olemme tasoomme nähden liian hienossa paikassa. Ärsyttävää ja vanhanaikaista, mutta minkäs teet. Tippi jäi kyllä sen tähden myös antamatta.

Reissussa väsähtää jos joka päivä sättää ympäriinsä. Ja kun on vain muutama päivä aikaa, mutta paljon nähtävää, niin usein tulee sätättyä. Ehkä sen joskus oppii ottamaan huomioon jo ennakkoon, siihen asti mennään kiukuttelupäivillä.

Kauniista Buranosta huristimme bussiasemalle ja hotellille pakkaamaan. Aamulla oli aikainen lähtö. Sen verran kuitenkin ehdimme hengähtää, että otimme jäätelöt, pizzat ja viinit hotellin mainiolla terassilla.

Värikkäitä taloja
 
Matkalla Buranoon

 
Huomaisikohan kukaan, jos uisin tuolle hylätylle rakennukselle ja asettuisin sinne erakoksi, hän mietti murjottaessaan.
       

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti