Tunnisteet

torstai 22. toukokuuta 2014

viimeiset päivät Dallasissa (18.5.-22.5.14)

     Helpottaksemme lähdön tuomaa ahdistusta, otimme hotellin kaupungin keskustasta, ollaan ainakin kaiken ytimessä. Saatiin vielä ihan mukavan korkealta 15 kerroksesta ja parvekekin on, ettei tarvitse mennä sosialisoimaan uima-altaalle, vaan voi ihan itsekseen mököttää ja ottaa aurinkoa.

Kaikki museot juostiin läpi jo ensimmäisellä visiitillä, joten nyt voi ottaa ihan rauhallisesti ja haahuilla kaupungilla.




Ensitilassa täytyi tietysti ostaa kengät ja hattu. Itseasiassa taisin hieman riehaantua kaupassa ja ostin kahdet kengät. Mutta eihän hyviä ja kestäviä kenkiä voi olla koskaan liikaa, eihän?
Siinäpä ne meidän shoppailut sitten olikin, loppuaika hengattiin ruokaravintoloissa maistelemassa paikallisia oluita ja kaupungilla kävelle, minkä tuulelta pystyi. Ja otettiin tietysti aurinkoa.




Ruoka on ollut hyvää, ihmiset ystävällisiä, ilmat suotuisia ja nähtävyydet mahtavia. Olisiko muuta voinut toivoa? Paria viikko lisää lomaa tietysti, mutta muuten.
Näitä muistellessa voi sitten marraskuussa hyvillä mielin painaa duunia, ja haaveilla seuraavasta lomasta. Tietää ainakin miksi tekee töitä, onhan sekin jo jotain.
Näihin kuviin ja tunnelmiin. Huomenna alkaa matka kotia kohti. Sieltä vielä vähän budjettipäivitystä ja tietysti jos tulee jotain muuta mullistavaa mieleen.


3 kommenttia:

  1. Kiitos kuvista ja kirjoituksista! Niin tämä on ollut kuin olisi ollut matkalla mukana :) Hieno ja kokemusrikas reissu ja upeita valokuvia!! Tuo panoramakuva on aivan huikea! Mukava saada teidät kotiin - toivotaan, että paluumatka sujuu ilman isompia mutkia. Näkyillään!!

    VastaaPoista
  2. Varmasti ollut ikimuistoinen matka. "Reppuun"on tullut paljon uutta ja mielenkiintoisia tapahtumia. Uusi mantere on osittain "katsastettu" ja on ollut mukava olla mukana hienojen kuvien myötä. Haikeutta varmasti on mielessä. TERVETULOA KOTIIN, nähdään:)

    VastaaPoista
  3. Hieno blogi.Tätä ja muita muistoja on mukava sitten marraskuun räntähämärässä selailla.

    VastaaPoista